Nincs fény sötétség nélkül!

Érezted már, hogy a fejed felett összecsaptak a hullámok, mintha el lennél választva az életedtől, a sorsodtól? Amikor azt érzed bármit teszel, épp az ellenkezője sikerül, egyedül érzed magad és üresnek.

Teljesen ésszerűtlenül visszahúzódsz, és sebeidet nyalogatva, ölbe tett kézzel vársz, őrületesen vársz valakit vagy valamit, hogy megfogjon és kirángasson ebből a sötétségből, megmondja mit csinálj. Már nem hiszel magadban, már úgy érzed nincs erőd, csak a miérteket sorolod, Miért én? Miért most?… Beszűkült tudattal csak a problémádig a” szerencsétlen” sorsodig látsz, ami megakadályoz abban, hogy észre vedd, hogy a döntés csak a te kezedben van.

Ellenállsz, vagy beleállsz?

Belehalsz, vagy erőt kovácsolsz belőle?

Hagyod veszni, amit eddig felépítettél, vagy kihozod belőle a legjobbat?

Ne feledd, Te döntesz!

A változásra, változtatásra mindig készen állunk az utolsó lélegzetvételünkig!

Persze, dönthetsz úgy is, hogy hagyod magad beleragadni a sárba. De tudod mit jelent az, ha nem nézel szembe a realitásokkal?  Egyenlő azzal, hogy elfogadod és hagyod, hogy a környezetedben zajló folyamatok határozzanak meg!

De ha beleállsz, és azt fogadod el, hogy a sötétség NEM feltétlenül gonosz, és hasznodra fordítod annak erejét mert általa több lehetsz, akkor újra megállíthatatlan leszel! A problémák nagy részének pont az a lényege, hogy van rá megoldás. S a legnagyobb kihívás, hogy a megoldást magadban keresd, ne pedig másoktól várd.

Ne állj meg, csak szállj ki egy pillanatra, és nézd meg kívülről, mi van a sötétség mögött!

  • Mi van most?
  • Milyen érzéseid vannak ebben a helyzetben?
  • Milyen gondolatok gyötörnek?
  • Mire akarnak figyelmeztetni? Melyeken tudsz változtatni?
  • AKARSZ EGYÁLTALÁN VÁLTOZTATNI?

Vizsgáld meg, értsd meg, fogadd be és hozd ki belőle a legjobbat!

A DÖNTÉS A TE KEZEDBEN VAN!

Avatar photo
Fehér Zsuzsa