Végül kiderült a tökéletes élet titka

Bárkit érhet a számára tökéletesen megtervezett életében vagy munkájában egy „telefonhívás”, ami romba dönt mindent…

Nemcsak a levegővételt, de minden mozdulatát nehezíti a mellkasában lévő fájdalmas, szorító érzés, amiről az utóbbi hetekben nem akar tudomást venni.

A szépen megtervezett és felépített élete egyetlen telefonhívással romba dőlt. Mint a gyorsvonat, ami irányíthatatlanná válik és kisiklik. Azt gondolta, hogy stabilan, szétszedhetetlenül, az előírásoknak megfelelően illesztette össze a sínszálakat biztosítva a folytonosságot és a teherbírást. Állomásokat épített, hogy legyen hol megállni, töltődni, a többi építővel összegezni a megtett út eredményeit, megjavítani, amit szükséges, és kicserélni azt a sínszálat, ami nem elég stabil. A tökéletesre felépített élet….

Nem számolt azzal, hogy leszállítják arról a vonatról… Nincs rá többet szükség.

Visszautasított és eldobott gyereknek érezte magát, akit a csalódottság a mérhetetlen fájdalom akkor mozgásképtelenné tett.

Először azt érezte, hogy a bosszú mindent megold és ki kell egyenlíteni a számlát. Aztán ahogy ott állt egyedül az elhagyott állomáson, rájött, hogy a bosszú nem teszi szabaddá. Saját magáért el kell engedni a múltat, a haragot, ami leláncolva tartotta testi és szellemi energiáit.

Most új pályát épít, egy új számára tökéletes életet, erőt merítve a szerzett sebekből. Már tudja, hogy minden seb mélyén ott az áldás

A tökéletes élet egyik titka, hogy a seb ne destruktívan pusztítson, hanem hajtómotorként működjön az életedben, munkádban. Ha te is erre vágysz, és keresed az áldást, de egyedül nem megy, írj nekem!

Avatar photo
Fehér Zsuzsa