Képmutatás, amit most csinálsz…

Képmutatás, amit most csinálsz !

Lehet, hogy igaza van?…

Nem mindig egyszerű rájönni, mikor vagy képmutató, vagy éppen nem, amikor a változás kellős közepében állsz. Eddig éltél egy életet, egy erősen befolyásolt értékrenddel, most pedig próbálsz kialakítani egy másikat, figyelembe véve az igazi önmagad.

Az eddigi utat, értékrendet MÁR nem érzed tiédnek, mert rájöttél, hogy nem az igazi, a másikat pedig MÉG nem érzed teljes tudatossággal, mert részben ismeretlen, vagy nem teljesen érted. Ilyenkor gyakran előfordul, hogy keveredik a régi és az új, azt sem tudod ki is vagy valójában. Régen úgy szoktad csinálni ahogy, és azt erősítették benned, hogy úgy jó. Most pedig máshogy akarod és már el is kezdted a változtatást, változást.

Mert rájöttél, hogy több van benned! Szeretnéd elővarázsolni A CSODÁT, találkozni a belső ÉNeddel, de még nem tudod hogyan.

Vannak körülötted olyanok, akik látnak, emlékeznek rád, elmondják milyen vagy, mire vagy képes, de te ezt nem hiszed el. Nem azért, mert nem akarod, hanem azért, mert nem ismered a valós énedet, nem tapasztaltad még meg a rejtett oldalad, nem vagy még a teljes tudatosságod állapotában és ez teljesen összezavar, néha frusztrál, megsirat.

 

 

 

Ekkor van szükség egy jól irányzott pofonra, egy provokatív kérdésre, szemfelnyitós, egyszerre megerősítő és elengedést segítő mondatra, ami megmutatja, hogy éppen MOST hol vagy. Ami irányt mutat, ami azt üzeni, hogy Ne félj az ismeretlentől! “Ne fékezz! ” hanem “Csináld!”

Tudd, hogy nem hiba, ha eltévedsz! Természetes velejárója annak a tanulási folyamatnak, ami elvisz önmagadhoz, a teljes tudatosság állapotába, megerősít és amiért örökké hálás leszel.

Hidd el, más is eltévedt már a változás útvesztőjében, és egy kis iránymutatással megtalálta az önmaga kiteljesedéséhez vezető utat. Te se tagadd meg ezt a mélységet, inkább találd meg az üzenetét! A coaching folyamata megmutatja neked, most hol vagy és segít rátalálni az utadra.

Ha segíthetek neked, hívj, vagy írj nekem az fzs@colourcoaching.hu címre!

 

 

Zsuzsa Fehér

Zsuzsa Fehér

Hasonló cikkek

Zsuzsa Fehér

Megértés mindenáron

Előfordul, amikor nehéz, számomra értelmezhetetlen szituációba kerülök, lobbanékony leszek, vagy lefagyok. Kizökkenve megszokott működésünkből, türelmetlenül és agresszíven reagálunk, ha nem értjük, vagy nem tudjuk kezelni a körülményeket. Természetünkből adódóan megértésre törekszünk, munkahelyünkön, otthon, kapcsolatainkban, minden helyzetben. Ha nincs megértés, akkor szorongunk. Senki sem szeret szorongani, ezért a feszültség feloldása érdekében, gyorsan lefordítjuk magunknak a helyzetet,

Feher Zsuzsa Coach zöld kabátban
Zsuzsa Fehér

Generációváltásról őszintén

A generációváltás napjainkban igazán aktuális és a téma számomra is meghatározó. Arra biztatom az ügyfeleimet, és különösen a generációváltás folyamatában résztvevőket, hogy a fejlődés érdekében fogalmazzák meg és adják át azt a tudást. Azt a tudást, aminek a birtokában vannak, amelyekre a tapasztalatok útján tettek szert az életükben. Ezen értékek átadásához kívánok teret adni a

A nő is vezethet jól. Nemcsak autót, hanem céget is

    MÁRA MÁR EGYRE TÖBB NŐ TÖRI ÁT AZ ÜVEGPLAFONT patriarchális társadalmunkban, annak ellenére, hogy nem egyszerű elfogadtatni magunkat törékenynek tűnő megjelenéssel, csinosan, vezetőként, elhitetni, hogy a nőiességen túl, vannak céljaink, terveink, értelmes gondolataink és a fehér bőrfotel nemcsak szimbólum. MINDEN NAP MEG KELL KÜZDENÜNK a tiszteletért, az elfogadásért, ami a másik nemnél nem

Merülök veled

„A bezártság, a korlátozottság, az egyéni döntések körének drámai beszűkülése egyre jobban kifeszíti az idegeket.” „Begolyózok!” „Tegnap mélyponton voltam, de mára valahogy megráztam magam és itt vagyok.” Meddig? Hogyan? Meddig kell kibírni? Meddig kell tartalékolni az energiáimat? Hogyan maradjak türelemmel? Annyi okosságot, jótanácsot hallok, olvasok, de már azt sem tudom, melyik hasznos számomra.    

Gyere el egy első INGYENES alkalomra!

Go to Top