Egységben az erő – Generációs Vezetők Coachingja

Valójában arra gondoltam, amikor ezt leírtam, hogy beszélni fontos. Beszélgetni még fontosabb, akár ketten, akár többen, ami csak akkor működik, ha mindenki kiveszi a saját részét belőle. 11 ember, 11 életút, 11 ember tapasztalata egy olyan úton indíthat el ahol rátalálsz az utadra a küldetésedre. Velünk tartasz?

Ha odafigyelünk egymásra és félelmeink ellenére megosztjuk addigi életünkből származó élményeinket, gondolatainkat, abban a pillanatban az ÉN helyett megszületik a MI. Minden elvárás és meggyőzés nélkül, szeretettel. Ennek a MI-nek hatalmas ereje van. Miért? Mert van nekem is egy gondolatom, és neked is. Lehet, hogy nem egyezik, lehet, hogy mindenki a magáét tartja igaznak, de nem megy vele semmire. Két ellentétes világ közt megtalálni egymást. De ha beszélgetünk, akkor megteremtjük a lehetőséget arra, hogy meg szülessen egy harmadik, a mi két különböző gondolatunk között, ami lehet, hogy az igazság. De ez nem jöhet létre, ha mi nem beszélgetünk.

Ezért invitállak a csoportos beszélgetésre, ahol találkozhatsz olyan emberekkel, akik hasonló élethelyzetben vannak és a Mi már rögtön az elején megszülethet. Megtapasztalhatod annak élményét, hogy nem vagy egyedül, érezheted a csoport energiáját, támogató hatását, ahol társaid segítőid lesznek azáltal, hogy megosztják veled gondolataikat a nélkül, hogy meg akarnának győzni. Új esélyt adhatsz és kaphatsz. Mindezt teljes diszkrécióval és a csoport tagjaira is vonatkozó titoktartással.

Kezedben a sorsod – webinár

Április 9-én kezdődően, hetente egy olyan 90 perces webináriumot indítok ellenszolgáltatás nélkül, ahol velem együtt 11-en fogjuk

 • MI élményét megtapasztalni,
 • félelmeinkkel szembenézni, amelyek befolyásolják gondolatainkat,
 • meghallgatni önmagunkat és a másikat,
 • önmagunk és mások megértésével megnyugvásra lelni,
 • megtalálni a bennünk rejlő lehetőségeket, erőforrásokat,
 • megtapasztalni az emberi kapcsolódás erejét, energiáját.

Ha úgy érzed, hogy bátor vagy és szembe mersz nézni önmagaddal, szeretnél megértésre lelni és ezzel támogatni másokat is, várlak szeretettel!

Mi fog történni?

 • Köszöntés
 • Megérkezés a csoportba egy rövid meditációval
 • Bemutatkozás
 • Tematikus Kérdések-válaszok
 • Zárás, elbúcsúzás

Amennyiben mélyebben szeretnél rálátni önmagad helyzetére, és készen állsz egy belső munkára, az egyéni munkát ajánlom. Részleteket itt találsz. A webináriumon való részvételed kedvezményre jogosít fel az egyéni óradíjhoz képest. Érdeklődj az egyedi díjszabásról az fzs@colourcoaching.hu e-mail címen.

Regisztráció

Az első alkalom április 9-én délelőtt 9:00 órakor, melyre regisztráció szükséges. Kérlek, 9 perccel előbb jelentkezz be, esetleges technikai problémákat orvosolni tudjuk. Regisztráció után e-mailben kapod meg a belépéshez szükséges információkat. Már most tudsz készülni, ha letöltöd a ZOOM alkalmazást, amin keresztül fogunk kapcsolódni.

HOGYAN KÉSZÜLJ?

Az alábbi szabályok betartása elengedhetetlen a támogatói légkörhöz:

Titoktartás:

Többen leszünk és megosztjuk egymással gondolatainkat érzéseinket a beszélgetések során, ezért jelenléteddel vállalod, hogy az elhangzott információkat nem osztod meg a webináriumon kívül, ha csak nem a MI, a webináriumon létesült kapcsolatot folytatjátok a kereteken túl is. Képzeld el, micsoda erő, pozitív hozadéka lehet a programnak!

Jelenlét:

a nehéz időszak ellenére, a webinár során törekszünk a pozitív jelenlétre. Kérlek, a megjegyzéseidet, kritikát, minősítést, ítélkezést mellőzd, mert ezek alkalmazása azonnali kizárást von maga után. Gondolom, ezt te sem szeretnéd megélni?!

Nyugalom:

A program idejére biztosíts magadnak otthonodban egy nyugodt helyet, ahol zavartalanul tudsz magadra figyelni, ahol nem zavar semmi és senki

Láthatóság:

Eldöntheted, hogy használsz-e kamerát, vagy nem. A lényeg, hogy hangod jól hallható legyen.

Személyazonosság vállalása:

Bízom benne, hogy vállalod a teljes felelősséget önmagad iránt, és a teljes, saját nevedet, megkönnyítve ezzel a kapcsolódást a MI érdekében.

Pontosság:

Kérlek, 9 perccel előbb jelentkezz be, esetleges technikai problémákat orvosolni tudjuk.

Tudom, hogy embert próbáló időszakot élünk és azt gondolom, hogy jelenleg nemcsak a gazdaság van veszélyben, hanem az ember maga is. Én pedig azt a munkát választottam, hogy támogatom az EMBERT.

Ha ismersz olyat, akinek úgy érzed szüksége van megértésre, támogatásra, oszd meg vele bejegyzésemet. Előre is köszönöm!

KI VAGYOK ÉN?

Az elmúlt húsz évben több különböző területen dolgoztam, most visszanézve mégis úgy érzem, mindegyik egy irányba vitt.

Pedagógusként testközelből ismertem meg az oktatás jelentőségét, a korai fejlesztés fontosságát, és azt, hogy a fejlődés egy-egy életszakasz lezárásával nem áll meg.
Sportedzőként megtanultam, hogy előítéletektől mentesen, a háttérben állva, fejlesztő és támogató hozzáállással, lehetőségeket kínáljak a versenyzőknek maximális teljesítményük eléréséhez, esetleges problémáik feltárásához, megoldásához.
Cégvezetőként megtapasztaltam a vezető szerepének fontosságát döntési helyzetekben, motivátorként, szolgáltatóként, átéltem az ezzel járó sikereket és kudarcokat.
Kommunikációs készségem folyamatos fejlesztése segített abban, hogy az emberek ne csak bízzanak bennem, hanem hatással is tudjak lenni tevékenységükre, segíteni tudjam őket a feladatok hatékony megoldásában.
Megszerzett ismereteimet, tudásomat, tapasztalataimat most összefogva, másokat segítek céljaik elérésében.

Szakvégzettségeim:

Associate Certified Coach (ACC)

Coaching Akadémia ACTP képzés
ELTE Coach-üzleti edző szakirányú továbbképzési szak
Üzleti- edző, Business Coach képzés
Magyar Coachszövetség KA
Life- ontological- Coach képzés, Mediátor képzés