Generációváltás

A magyar családi vállalkozások nagy része a rendszerváltást követően jött létre, épp ezért nem meglepő, hogy több ezerre tehető azon cégek száma, ahol a generációváltás kérdése igencsak aktuális. Ennek ellenére sokan halogatják az utódlás és a vagyonról való rendelkezés kérdését, pedig érdemes jó előre eltervezni mindent, különben nem csak az örökösök, de a cég is nehéz helyzetbe kerülhet, ha nincsenek jogi garanciák a vagyon átörökítésével kapcsolatban.

A Statisztikai szemlében 2019. februárban megjelent egyik tanulmány különböző szempontok alapján nagyjából 30 ezer körülire becsüli a hazai családi vállalkozások számát.

A Generációs Vezetők Coachaként miben tudlak támogatni?

Feher Zsuzsa CoachA generációs családi vállalatok utódjait támogatom a zökkenőmentes generációváltásban, hogy sikerrel átvehessék a stafétabotot.

A családi vállalkozást továbbvivő családtagok kijelölése és felkészítése jellemzően összetett feladat. Személyes érintettségem lévén küldetésemnek érzem, hogy a generációs családi vállalatok és vállalkozások utódjait támogassam, hogy zökkenőmentes átvehessék a stafétabotot az átadótól és az ő vezetésük által generációkon át megőrizhessék és tovább virágoztassák családjuk munkájának gyümölcsét.

Most veszed át a családi céget? Vagy már átvetted és vezeted … vagy vezetnéd azt?

Elszánt, de tanácstalan és bizonytalan vagy? Nehéz szembe szállni és a  saját gondolataidat érvényesíteni családon belül? Hajlandó vagy önmagadon dolgozni, hogy sikeresen elvégezhesd a rád szánt feladatot?

Coachként az emberi oldalról támogatlak. Átbeszéljük nehézségeidet, feltárjuk elakadásaidat, hogy aztán magad is rálelhess a benned szunnyadó vezetőre! Felfedezheted, hogy hogyan dolgozhatsz a cégedEN, ahelyett, hogy egész életedben a cégedBEN dolgoznál. Feltárjuk erősségeidet, megismered a kompetenciáidat és a saját működésedet.

Hiszem, hogy Te is lehetsz JÓ VEZETŐ!

Díjmentes konzultációnk alkalmával kideríthetjük, hogy hogyan tudunk a legjobban együtt dolgozni. Foglalj most időpontot!

hand-click-hereIDŐPONTFOGLALÁS

YouTube-on Generációkról Generációknak

Beszélgetések a cégutódlás témakörében

A Generációkról generációknak című sorozatában őszinte beszélgetéseket láthattok az utódlás témakörében. Interjúimban megszólaltatom a generációváltásban szereplőket, az átadókat és az résztvevőket egyaránt.

Iratkozz fel a Colourcoaching You Tube csatornájára a legfrissebb videókért!

Az interjúk indításához kattints a képre!

Generáció váltás röviden - Beszélgetés Vad Ágnessel

Generáció váltás röviden – Beszélgetés Vad Ágnessel

Egy coach kulisszatitkai

Egy coach kulisszatitkai

Pintér-Péntek Imre, GYMSKIK

Pintér-Péntek Imre, GYMSKIK

Görcs Annamária, GIMEX

Görcs Annamária, GIMEX

Ferenczi Katalin Mónika

Ferenczi Katalin Mónika, Ferenczi Fémipari Kft.

Rábakész Kft. Jankó István és Jankó Ernő

Rábakész Kft. Jankó István és Jankó Ernő

Tutti Kft. Prohászka Ottó

Tutti Kft. Prohászka Ottó

Dr. Szegedi András ügyvéd

Dr. Szegedi András ügyvéd